Burgundinpata. 04.02.2021 reseptit antti vahtera + kuva sami piskonen. 200 g tuoreita herkkusieniä tai suppilovahveroita;
Burgundinpata Naudan Etuselästä | Reseptit | Anna.fi from anna.fi
Leikkaa paisti kuutioiksi (noin 2x2cm). Yritin olla maustamatta pataa liikaa, että myös riista maistuisi valmiissa ruuassa. Feelia burgundinpata on ranskalainen punaviinipohjainen naudanlihamuhennos, jonka seassa on hieman sipulia, porkkanaa ja pekonia.
Voit Suurustaa Padan Sen Tultua Uunista.
Kotikokista löydät ohjeet siihen, miten täyteläinen burgundinpata (boeuf bourguignon) valmistetaan. Jos käytät tuoretta, revi lehtikaali sopiviksi paloiksi ja poista kovat kantaosat. (soijaton, ei sisällä pähkinää, ei sisällä kananmunaa, ei sisällä kalaa/äyriäisiä) 1 kg hirvenpaistia.
Leikkaa Liha Kolmen Sentin Kuutioiksi.
Hitaasti ja rakkaudella kypsennetty naudan paahtopaisti ja burgundinkastike ovat taivaallinen. Appelsiininkuori antaa burgundinpadalle hienostunen aromin. Feelia burgundinpata on ranskalainen punaviinipohjainen naudanlihamuhennos, jonka seassa on hieman sipulia, porkkanaa ja pekonia.
Ruoanlaitossa Menee Vain Hetki Ennen Pitkää Haudutusta Uunissa.
Burgundinpata on pakattu vakuumiin ja säilyy jääkaapissa avaamattomana kuukausia. Burgundinpata on ranskalainen pehmeän makuinen kotiruokien kuningas, joka maistuu kesät talvet. Sulata lehtikaali, jos käytät pakastetta.
Yritin Olla Maustamatta Pataa Liikaa, Että Myös Riista Maistuisi Valmiissa Ruuassa.
Ota liha huoneenlämpöön noin tunti ennen valmistusta. Burgundinpata on ranskalaisen keittiön lahja maailmalle. Laita uuni lämpiämään 150 asteeseen.
Katso Tämä Ja Tuhannet Muut Reseptit.
Puolita sipulit, kuori porkkanat ja leikkaa muutamaan osaan ja kuori valkosipulit. Syksyn ja talven pimeydessä maistuvat ihanat, mureat lihapadat. Uunissa pitkään muhivat pataruoat ovat omiaa syksyllä ja talvella, kun keho huutaa lämpimiä, liki itsekseen valmistuvia ruokia.