Raikas Joulu Jälkiruoka

Raikas Joulu Jälkiruoka. Raikas klementiinimousse on täydellinen joulun jälkiruoka. Ihanan piparkakkurahkakakun voit tehdä valmiiksi jo edellisenä iltana.

Joulun Jälkiruoka - Katso 5 Helppoa Ohjetta - Uutiset - Ruoka & Koti
Joulun Jälkiruoka - Katso 5 Helppoa Ohjetta - Uutiset - Ruoka & Koti from www.ruokajakoti.fi

Raikas luumurahka (4:lle) 2 dl esimerkiksi vispikermaa tai flora vanillaa Unelman pehmeä, kermainen ja kirpsakka brittiläinen sitruunavanukas eli lemon posset sopii hyvin joulupöytään. Suussa sulava kakku on mitä parhain joulun jälkiruoka.

Kakussa Kannattaa Käyttää Sokeroimatonta Karpalomehua, Jottei Kakusta Tule Liian Imelää Ja Siihen Saadan.


:) paras joulupöydän jälkkäri on raikas, makea (muttei liian makea) ja kevyt. Pirteän raikas puolukkamousse koristellaan rapeilla marengeilla. Kaipasitpa jouluterian jälkiruoaksi sitten jotain kevyttä ja raikasta tai suussasulavan suklaista syötävää, näiden uskomattomien herkkujen joukosta löydät suosikkisi.

Vuonna 1943 Neuvoi Talousopettaja Arla Pohjanpää Valmistamaan Valkuaisainepitoista Ruokaa Rahkasta.


Raikkaat sitrukset tai kuivatut viikunat ja luumut imaisevat itseensä liemen makuja ja sopivat hyvin tarjottavaksi jäätelön tai kermavaahdon kanssa. Jälkiruoka kruunaa aterian kuin aterian. Unelman pehmeä, kermainen ja kirpsakka brittiläinen sitruunavanukas eli lemon posset sopii hyvin joulupöytään.

Raisa Laine Kuva Piia Arnould.


Marenkipohjan voi tehdä jo muutama päivä ennen tarjoamista ja säilyttää ilmavasti kuivassa paikassa huoneenlämmössä. Joulun kiisseleissä maistuvat kuivatut hedelmät, luumut, aprikoosit. Jouluillallisen kruunasivat jälkiruokina tarjotut passion pannacotta sekä serkkulikan loihtima taivaallinen karpalojuustokakku.

Joulun Jälkiruoka Tarjoaa Maukkaalle Jouluaterialle Makean Päätöksen.


Laita uunipellille ananasrenkaita ja persikansiivuja vaikka viuhkaksi. Kuuluuko sinun jouluusi perinteinen luumujälkiruoka, raikas jäädyke, samettinen mousse vai ranskalainen jouluhalko tai joku muu jouluinen kakku? Jotta parfait olisi parhaimmillaan, ota se huoneenlämpöön puoli tuntia aiemmin sulamaan eli temperoitumaan.

Reseptiemme Joukosta Löydät Laajan Kattauksen Erilaisia Jälkiruokia, Joista Löytyy Sopiva Jokaiseen Makuun.


Juhlapäivinä jääkaappi täyttyy helposti erilaisista ruuista ja aineksista. Glögigranita ei ole varsinainen jälkiruoka, vaan ennemminkin ihanan raikas makupaletin puhdistaja. Eli nyt viimeistään on jaettava viime joulujemme jälkiruoka, joka on hurmannut kriittisimmänkin herkuttelijan.