Joulupiparit Ohje

Joulupiparit Ohje. Unohda valmis piparkakkumauste, tee maustesekoitus itse paraisten piparkakut leivotaan aidolla voilla, mikä lienee yksi maun salaisuus. Tarinoita ruoasta, matkoista ja elämästä yleensäkin.

Joulupiparkakut - Kotiliesi.fi
Joulupiparkakut - Kotiliesi.fi from kotiliesi.fi

Mausteita käytetään paljon ja monipuolisesti. Kananmunattomat piparit puolestaan onnistuvat, kun korvaat piparitaikinassa kananmunat mehulla. Kuviot tehdään pikeerimassan ja syötävien koristerakeiden avulla.

Lusikoi Kuorrute Esimerkiksi Pieneen Pakastepussiin Ja Leikkaa Sen Yksi Kulma Auki.


Joulun perinneherkun piparkakkujen eli piparien leipominen on mukavaa yhteistä puuhaa ja valmistelee joulunviettoon. Kun haluat laktoosittomia pipareita, muista vain valita laktoositon rasva taikinaan. Joka vuosi kokeilen uusia pipariohjeita ja viime vuonna löysin nämä:

Nosta Valmiit Piparit Leivinpaperin Päälle Pellille.


Kauli taikina tarpeeksi ohueksi, jotta saat ihana rapsakoita pipareita! Vetäise piparit leivinpaperin avulla jäähtymään tasaiselle alustalle. Kuviot tehdään pikeerimassan ja syötävien koristerakeiden avulla.

5 4 3 2 1 0.


Valion joulupiparit, parhaat piparkakut ja himmun parhaat piparkakut. Ja dansukker tomusokereilla koristelet piparkakut juhlakuntoon. Voit rajata ensin reunat pursottamalla jäykällä pikeerillä ympyrän.

Kiehauta Sokeri, Siirappi Ja Mausteet Kattilassa Kokoajan Sekoittaen.


Alusta asti itse tehtyjen joulupipareiden valmistusaika on 10 t 30 min, josta valmisteluaika 30 min. Taikina on valmista leivottavaksi seuraavana päivänä. Kaada jäähtynyt siirappiseos, jauhoihin sekoitettu sooda ja kerma voivaahtoon.

Muotoile Taikina Kelmun Sisällä Litteäksi Paketiksi Ja Jätä Kylmään Vuorokaudeksi.


Ohje piparitaikina 2 dl siirappia 2 dl sokeria (valkoista taloussokeria ja / tai tummaa ruokokidesokeria) 1 rkl kanelia 1 tl inkivääriä 1 tl pomeranssin kuorta 1 tl neilikkaa 2 tl kardemummaa 🡒 sekoita ainekset kattilassa ja kiehauta. Tuoreiden piparien tuoksu luo joulun tunnelman kotiin. Yksi ehkä pitkäaikaisin suosikkini on ollut paraisten piparkakut.