Paras Mokkapala Ohje. Yllättävän moni mokkapalaleipuri vain sekoittaa kuorrutteen ainekset sekaisin. Onnistuneen mokkapalakuorrutteen salaisuus on keittämisessä:
Mokkapalaohje, Joka Ei Petä - Katsottu Yli 5 Miljoonaa Kertaa! from www.iltalehti.fi
Muilla ohjeilla tuntuu, että pohjasta tulee ”kuminen” ja kimmoisa, mutta tämä toimii kerta toisensa jälkeen. Maailman parhaat mokkapalat syntyvät kahden kulhon taktiikalla: Sekoita jauhot, kaakao ja leivinjauhe keskenään omassa astiassaan.
Sulata Voi Mikrossa Tai Kattilassa Ja Anna Jäähtyä.
Niin perinteistä, ehkä vähän tylsääkin, mutta niin herkkua, vaikka vähän epäonnistuttiinkin! Vatkaa huoneenlämpöiset munat ja sokeri paksuksi, vaaleaksi vaahdoksi. Maailman parhaat mokkapalat syntyvät kahden kulhon taktiikalla:
Kinuskikissan Mokkapaloisa Pohja On Mehevä (Ei Höttöinen) Ja Melko Ohut.
Poimi perinteisten mokkapalojen ohje ja parhaat vinkit. Tämä minun tekemäni versio on se resepti, jolla jatkossa leivon mokkapalat. Lisäsinpä kerran lakritsinjuurijauhetta pohjaan teelusikallisen, ei.
Lisää Joukkoon Vuorotellen Jauhot, Voisula Ja Maito, Kolmessa Osassa, Koko Ajan Vatkaten.
Tällä ohjeella valmistuu pellillinen meheviä, kauniita. Muilla ohjeilla tuntuu, että pohjasta tulee ”kuminen” ja kimmoisa, mutta tämä toimii kerta toisensa jälkeen. Silloin leivoimme mokkapaloja vanhan köksänkirjan (kuvassa taustalla) ohjeen mukaan.
Sekoita Kuivat Aineet (Sokeri, Jauhot, Vaniljasokeri, Ruokasooda) Kulhossa Keskenään.
Leivontamuoti vyöryttää uutuuksia, mutta mokkapalojen asema ei horju. Jo silloin teimme ohjeeseen pieniä muutoksia mm. Tällä ohjeella valmistat uunipellillisen todella muhkeita ja mehevän suklaisia mokkaruutuja, joissa mokkaruutujen parasta osaa, eli kuorrutusta, on.
Lisää Välillä Kahvia Ja Sekoita Tasaiseksi Seokseksi.
Minulla on takuu varma mokkapala ohje, johon tulee maitoa. Kokeilin kerran kahvia sen sijasta, mokkapalat eivät kohonneet niin hyvin. Hesari teki tästä siis aikoinaan jutun lehteen, kun hakutulosten perusteella oli silloin suosituin.