Sima Ohje. Voit korvata toisen sitruunan yhdellä verigreipillä tai greipillä tai 2 limellä. Jos haluat punnita sokerin määrän tarkasti, 4 dl fariinisokeria on 280 grammaa ja 4 dl.
Isoäidin Reseptillä: Sima from isoaidinreseptilla.blogspot.com
Cover and allow to sit at room temperature for 24 hours (and up to 48 hours), or until the surface begins to bubble slightly. Lisää sitten kattilaan ja sekoita huolellisesti. Siirrä pullot jääkaappiin ja tarjoa sima kylmänä.
Strain The Liquid Into Clean Glass Bottles, Quart Jars, Or Plastic Containers.
Sima valmistuu viileässä noin viikossa. Lisää jokaiseen pulloon 1 tl sokeria ja muutama rusina. Kotisima ei häpeä kaupan siman rinnalla, päinvastoin, kotona tehty sima maistuu aidolta eikä esanssiselta.
Jos Haluat Vähän Erilaista Makua Simaan, Lisää Ennen Kiehuvan Veden Kaatamista Sokereiden Ja Sitruunoiden Joukkoon Tuoreen Mintun Oksia.
Sima on valmista, kun rusinat nousevat pintaan. Ota desi tästä nesteestä erikseen kuppiin ja liuota siihen kuivahiiva. Säilytä sima viileässä ja käytä noin viikon kuluessa.
Olen Aiemmin Tehnyt Normaalia Simaa, Vahvempaa Simaa Sekä Viiniä.
Viileässä valmistumisaika on noin viikko, huoneenlämmössä noin 3 päivää. Viileässä siman valmistuminen on hitaampaa, mutta sillä on myös etunsa. Sinun täytyy olla kirjautunut käyttäjä voidaksesi tallentaa reseptejä.
Keitä 2 L Vettä, Kaada Se Sitruunan Ja Sokerin Päälle Ja Sekoita, Kunnes Sokeri Liukenee.
Valmista sima mahdollisimman suuressa kattilassa. Sima valmistuu viileässä noin viidessä päivässä. Add 5 to 6 raisins and 1 teaspoon sugar to each bottle.
Katso Tämä Ja Tuhannet Muut Reseptit.
Cover and allow to sit at room temperature for 24 hours (and up to 48 hours), or until the surface begins to bubble slightly. Lisää kiehuvaan veteen fariinisokeri ja taloussokeri. Simaan tarvitaan vettä, sokeria, hiivaa, sitruunoita ja rusinoita.