Kaurakeksit Resepti. Laitoin kaurahiutaleiden tilalle tavallista mysliä, jossa rusinoita, kerman tilalle laitoin kahvia ja kaakaota laitoin 3 rkl. Sekoita leivinjauhe erillisessä kulhossa kuivien ainesten joukkoon ja lisää taikinaan.
Suklaarouhe-Kaurakeksit – Resepti, Ruokaohje | Erimenu.fi from www.erimenu.fi
2 tl:n nokareina uunipellille leivinpaperin päälle (3 x 3 tai 3 x 4. Rapeat kaurakeksit sopivat juhlien seisovaan pöytään, arkiseen kahvipöytään ja vaikkapa jäätelöannosten koristeiksi. 419 kcal / 100 g.
Jätä Reilut Välit Taikinanokareiden Välille, Sillä Lastut Leviävät Uunissa.
Nopeat kaurakeksit ovat kahvipöydän takuuvarma suosikki. Sekoita keskenään 1 1/2 desilitraa sokeria, kolme desilitraa kaurahiutaleita, neljä ruokalusikallista vehnäjauhoja ja yksi teelusikallinen leivinjauhetta. 419 kcal / 100 g.
Sekoita kuivat aineet keskenään kulhossa. Jaa taikina 15 osaan ja pyörittele palloiksi. Laitoin kaurahiutaleiden tilalle tavallista mysliä, jossa rusinoita, kerman tilalle laitoin kahvia ja kaakaota laitoin 3 rkl.
Lisää Rasva Ja Sekoita Tasaiseksi Taikinaksi.
5,0 (1 arviota) 15 min. Sulata sata grammaa voita tai margariinia kattilassa. Liian hyviä, jos muillekin pitäis.
Kaurakeksit Maistuvat Sellaisenaan Maidon Tai Kahvin Kanssa.
Sulata rasva ja anna sen hieman jäähtyä. Lisää seokseen kananmuna ja vaniljasokeri. Voit myös käyttää kaurakeksejä erilaisten jälkiruokien, kuten jäätelöannoksen, koristeena.
Mittaa Kuivat Aineet Kulhoon Ja Sekoita.
Anna taikinan levätä noin 10 minuuttia. Taikina pitää jäädä pehmeäksi, niin sämpylöistä tulee kuohkeita. 2 tl:n nokareina uunipellille leivinpaperin päälle (3 x 3 tai 3 x 4.