Kesäkeitto

Kesäkeitto. Kotikokista löydät ohjeet siihen, miten äidin kesäkeitto valmistetaan. Riivi herneet paloista tai, jos herneet.

Kesäkeitto | Ruokatoimittajan Salainen Ainesosa | Katso Helppo Resepti!
Kesäkeitto | Ruokatoimittajan Salainen Ainesosa | Katso Helppo Resepti! from satukoivisto.fi

Kuori ja viipaloi porkkanat, paloittele kukkakaali, lohko perunat ja hienonna sipuli. Kesäkeitto tehdään tuoreista kasviksista, joiden mieto ja aromikas maku tulee esille maitopohjaisessa keitossa. Cook uncovered about 1 minute.

Keitä Vihanneksia Suolalla Maustetussa Vedessä Noin 15 Minuuttia.


Lisää joukkoon herneet (ja huuhdottu, suikaloitu pinaatti). Cook uncovered about 1 minute. Though quite easy to make at any time of year using mature vegetables or even frozen, this nourishing soup is really special when made with young, tender produce.

Kuori Ja Viipaloi Porkkanat, Paloittele Kukkakaali, Lohko Perunat Ja Hienonna Sipuli.


Keitä kasvikset juuri ja juuri kypsiksi.sekoita jauhot ja kerma ja kaada seos hämmentäen keittoon. Ruokakirjoittaja ja toimittaja satu koiviston ohjeella valmistat elämäsi parhaan kesäkeiton. Lisää paloitellut kukkakaalit ja herneet ja jatka keittämistä vielä noin 5 minuuttia, kunnes vihannekset ovat lähes kypsiä.

Lisää Kukkakaalinpalat Ja Uudet, Paloitellut Porkkanat.


Kesäkeittoa voi tehdä talvellakin, seuraavassa ohje: Cover and simmer until vegetables are almost tender, 10 to 15 minutes. Lohko perunat, viipaloi porkkanat ja jaa kukkakaali kukinnoiksi.

Katso Tämä Ja Tuhannet Muut Reseptit.


Ruokakirjoittaja satu koivisto kertoo, miten kokkaat elämäsi parasta kesäkeittoa. Vaikka et aiemmin olisikaan välittänyt ruokalajista, nyt on aika antaa kesäkeitolle mahdollisuus. Mix 1/4 cup of the milk and the flour;

Kesäkeitto On Parhaimmillaan Kesän Tuoreista Kasviksista Valmistettuna, Mutta Muina Aikoina Voit Hyvin Korvata Tuoreet Kasvikset Pakastekasviksilla.


Raaputa perunat ja porkkanat puhtaiksi. Mausta sokerilla, valkopippurilla ja voilla, lisää tarvittaessa suolaa. Mausta ja silppua maustevihanneksia pinnalle.