Pasha Resepti. Pasha on pääsiäisen suosikkijälkiruoka, jossa maistuvat rahka, rusina ja sitruuna. Vatkaa puolet sokerista ja keltuaiset vaahdoksi.
Pasha Sulaa Suussa – Nappaa Pääsiäisen Perinteisen Jälkiruoan Resepti! from kotiliesi.fi
Suureen muovikulhoon, niin ylimääräinen neste valuu sinne. (0,5 dl rusinoita tai korintteja) vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Sekoita vaahdot ja rahka tasaiseksi massaksi.
3,0 (2 Arviota) 1 Kappaletta.
Perinteinen pasha on pääsiäisen suosikki. Jos käytät siivilää, nosta siivilä esim. Pasha on kaikessa maukkaudessaan melko raskas jälkiruoka.
Voit Syödä Sitruunaisen Pashan Valutettuna Tai Ilman.
Valmista pasha tekeytymään tarjoilua edeltävänä päivänä ja nauti pääsiäisaterian jälkiruokana. Perinteisen pashan valmistuksessa on monia vaiheita. Tämä raikkaan sitruunainen pasha muistuttaa ulkoisesti esikuvaansa, mutta se valmistuu käden käänteessä.
Reseptiä Katsottu 29 009 Kertaa.
Leikkaa/revi suodatinpapereita auki ja vuoraa niillä 2 l:n vetoinen siivilä. Reseptit / jälkiruoat ja herkut / pasha; Perinteinen pasha on olennainen osa pääsiäisen ruokajuhlaa.
(0,5 Dl Rusinoita Tai Korintteja) Vatkaa Voi Ja Sokeri Vaahdoksi.
Pasha oli superhyvää ja maistui myös sekasyöjävanhemmille. Pasha on perinteinen pääsiäisherkku, jonka voi valmistaa myös hieman totuttua. Laita pasha tekeytymään tarjoilua edeltävänä päivänä ja nauti ihana pasha aterian jälkiruokana.
Sekoita Vaahdot Ja Rahka Tasaiseksi Massaksi.
Jos perinteinen pashan resepti tuntuu liian tuhdilta, kokeile kevyt pasha reseptiä. Kaada pasha valumaan ohuella kankaalla vuorattuun pashamuottiin, siivilään tai kahvisuodattimeen. Suussa sulava pasha kuuluu karjalaisiin tai oikeammin venäläisiin pääsiäisruokiin.