Hyvä Jälkiruoka Jouluksi. Joulun tuoksu ja iloinen odotus täyttää kodin ja pöytään nostetaan ne herkullisimmat jouluruoat. Luumurahka on joulun nopea ja helppo jälkiruoka.
Joulun Paras Jälkiruoka – 6 Täydellistä Jäädykeohjetta | Soppa365 from www.soppa365.fi
Ensimmäisen kirjani vahva viesti oli ruoanlaiton ilon, esivalmistelun ja jääkaapista kokkaamisen lisäksi hävikin välttäminen (kirjan alaotsikko oli kuinka rakastua rippeisiin), mikä oli silloin jotenkin ihmeellistä ja sain vastata jos jonkinmoisiin haastattelukysymyksiin. Kohta on taas vuoden ihanimman ruokajuhlan aika! Myös etikka ja runsas sitruunanmehu saavat viinin maistumaan lattealta.
Joulun Tuoksu Ja Iloinen Odotus Täyttää Kodin Ja Pöytään Nostetaan Ne Herkullisimmat Jouluruoat.
Poimi vinkit jouluviinin valintaan ja katso, minkälainen viini sointuu parhaiten perinteisessä suomalaisessa joulupöydässä. Jouluaterian kruunaavat ihanat joulun jälkiruoat, jotka tuovat hymyn huulille. Näin vain kuorruttaminen jää juhlien alle.
Ensimmäisen Kirjani Vahva Viesti Oli Ruoanlaiton Ilon, Esivalmistelun Ja Jääkaapista Kokkaamisen Lisäksi Hävikin Välttäminen (Kirjan Alaotsikko Oli Kuinka Rakastua Rippeisiin), Mikä Oli Silloin Jotenkin Ihmeellistä Ja Sain Vastata Jos Jonkinmoisiin Haastattelukysymyksiin.
Ei erillistä jälkiruokaa kahvin välissä. Juhlapäivinä jääkaappi täyttyy helposti erilaisista ruuista ja aineksista. Poimi reseptit jouluisiin jälkiruokiin täältä!
Sulata paketti pakastettuja vadelmia ja sekoita tehosekoittimella siitä kastike, sokeria maun mukaan. Tätä voi toppuutella juomalla vastaparina hyvin hapokasta viiniä, joka ei jää ruoan hapokkuuden jyräämäksi. Kaada taikina jauhotetulle alustalle ja leivo.
15 Ruokailijaa Ja Syödään Pääruuan Jälkeen Kahvin Kanssa.
Täksi jouluksi kauppaan tullut uutuus kotimaista piparkakkutaikina on hyvä taikina myös piparitalon valmistukseen, sillä se pysyy hyvin muodossaan. Liharuoan oheen sopivat hyvin vaikkapa herkulliset salaatit. Jäätelö on aina hyvä idea, mutta lakun makuinen piparijäätelö vielä parempi, onhan nyt joulu.
Perinteisin Joulupöydän Rahka On Tietenkin Luumurahka, Joka Syntyy Helposti Vaniljanmakuisesta Maustetusta Rahkasta, Vispikermasta Ja Luumumarmeladista.
Raskaan aterian jälkeen maistuvat erityisesti raikkaat jäädykkeet ja ilmavat mousset. Leivonnan voi jakaa kahteen vaiheeseen, sillä kääretorttu sopii pakastettavaksi. Erilaiset tahnat, etenkin lohitahna, kuuluvat meillä jouluun.