Nopea Jälkiruoka Tuorejuusto

Nopea Jälkiruoka Tuorejuusto. Eikä ihme, tuo onkin mielestäni oikein hyvä ohje sekä maun, helppouden ja liivatteettomuutensa takia olen saanut erilaisia kysymyksiä tuohon juustokakkuun liittyen. Perusohje piristyy limetillä tai rommlla ja muuttuu jopa suklaamoussekakuksi.

Nopea Ja Helppo Muru-Mansikkajuustokakku | Makea Leivonta | Kodin Kuvalehti
Nopea Ja Helppo Muru-Mansikkajuustokakku | Makea Leivonta | Kodin Kuvalehti from www.kodinkuvalehti.fi

100 g kaurakeksejä 3 rkl sulatettua voita tai margariinia. Sekoita murujen joukkoon sulatettu rasva. Hienonna tilli, säästä muutama oksa koristeluun.

Perusohje Piristyy Limetillä Tai Rommlla Ja Muuttuu Jopa Suklaamoussekakuksi.


Herkullinen lusikoitava jälkkäri syntyy vatkaamalla purkillinen kermaa vaahdoksi, maustamalla se sokerilla ja. (vaihtoehtoisesti voit valmistaa jälkiruoan myös yhteen laakeaan lasivuokaan.) Tämän helpompaa jälkiruoan valmistus ei voi olla.

Murusta Kaurakeksit Esimerkiksi Tukevassa Pakastepussissa Lihanuijalla Nuijien.


Koristele mousse keksinmuruilla, pähkinöillä tai kuivatuilla marjoilla. Sekoita mantelijauheen joukkoon tuorejuusto, inkivääri, sokeri ja ripaus suolaa. Lisää tilli ja 0,5 dl keitinvettä pannuun.

Tässä Hyvä Resepti Kaikille, Jotka Himoitsevat Juustokakkua, Mutta Leipominen Ei Huvita:


Marjavanukas saa samettisen rakenteensa piimästä, joka tuo myös mukavan happamuuden tähän jälkiruokaan. Vaniljajäätelöä tai kardemummalla ja sokerilla halkaise luumut ja irrota kivet. Pääsiäisen ehkä helpoin ja raikkain jälkiruoka, passionmoussekakku laseissa valmistuu jo tarjoilua edeltävänä päivänä.

Eton Mess, Helppo Ja Nopea Jälkiruoka.


Murusta kaurakeksit 8 lasin pohjalle. Siinä yhdistyvät passionhedelmän ja lemon curdin kirpsakat maut, kerman ja tuorejuuston pehmeällä täyteläisyydellä tasapainotettuna. Kurkkaa herkulliset ohjeet ja tee itse!

Herkullinen Uutuus Sopii Erinomaisesti Lisukkeeksi Grilliherkuille Sekä Ruoanlaittoon.


Yksinkertaisimmillaan eton mess syntyy vain muutamasta aineesta; Leikkaa ne seitsemään palaan ja pyörittele palat kuuliksi. Hienonna tilli, säästä muutama oksa koristeluun.