Sacherkakku Ohje. 200 g flora & voita. Sacherkakun te kinuskit äänestitte toivekakkureseptiksi viime kuussa.
Sacherkakku - Herkkukirppu - Vuodatus.net - from makeeta.vuodatus.net
Alkuperäinen resepti on ymmärtääkseni salainen, mutta arvioiden mukaan sitä ei mm. Ohje oli nimikkeellä tiinan mehevä sacherkakku ja kirjoittaja. Perinteinen wieniläinen sacherkakku on varma klassikko, joka.
Kumoa Kypsä Kakkupohja Hieman Jäähtyneenä Ja Leikkaa Se Kolmeen Osaan.
Suomalaiseen makuun kostuttamaton kakku saattaisi olla liian kuiva, itse. Paras lopputulos tulee, jos kakkupohja saa tekeytyä jääkaapissa yön yli ennen täyttämistä. Lisää joukkoon keltuaiset koko ajan sekoittaen.
Tämä Ei Ole Se Ihan Aito Ja Alkuperäinen Sacherkakku (Sachertorte), Vaan Versio Siitä.
Ohje on kulkenut mukanani aika pitkään ja löytyy ensimmäisestä makeiden leivonnaisten leivontavihosta. 2,5 dl myllyn paras emännän leivontakarkeita vehnäjauhoja. Suklaakakku on juhlapöydän varma valinta, sillä harva voi vastustaa täyteläisen suklaista houkutusta.
Päällysteen Aprikoosihillo Kannattaa Pyöräyttää Sauvasekoittimella Jotta Hillosta Tulee Aivan Sileää.
Noh, ei muuta kun koekakku tulille, ja hyväähän siitä tuli! Kannattaa kostuttaa halkaisun jälkeen hieman appelsiinimehulla, tulee mehevämpää. Leikkaa täysin jäähtyneenä kolmeen osaan.
Pohdin Pitkään, Miten Haastetta Pitäisi Lähestyä.
200 g pehmeitä kuivattuja aprikooseja. Paista kakkua uunin ala/keskiosassa ensin 175 asteessa 30 min. Jäähdytä kakku kokonaan ennen vuoasta irrottamista.
Vadelmasacher On Taivaallinen Kakku Ja Sopii Tarjottavaksi Juhliin!
Suklainen sacherkakku on itävallan ylpeys ja monien tuntema leivonnaisklassikko. Mausta löytyy myös ripaus kahvia. Toisaalta on tärkeää kunnioittaa sacherkakun luonnetta ja tehdä kakku niin, että se on yhä esikuvansa veroinen.