Helppo Saaristolaisleipä

Helppo Saaristolaisleipä. Graavikalojen, mädin ja sillien kanssa maistuu makea siirapilla aateloitu saaristolaisleipä. Taikina on helppo, sekoitettava taikina.

Helppo Saaristolaisleipä | Masutoaitemu
Helppo Saaristolaisleipä | Masutoaitemu from masutoaitemu.wordpress.com

Taikina on helppo, sekoitettava taikina. Se on niin herkullista ja helppoa, joskin hieman pitkäkestoinen valmistaa. Leipä säilyy hyvin ja sen voi myös pakastaa.

Nopeasti Sekoitettavan Saaristolaisleivän Teko On Yksinkertaista.


Älyttömän herkullista, ja vieläpä helppo tehdä! Anna leipien mielellään tekeytyä kylmässä. Itse tehty saaristolaisleipä ylitti kyllä odotukset.

Anna Toinen Leipä Vaikka Joululahjaksi Ystävälle.


Saaristolaisleipä maistuu taivaalliselta joulukalojen, esimerkiksi kylmäsavulohen tai mätileipien kanssa. Saaristolaisleipä maistuu myös rapujuhlissa ja skagenröran kanssa. Siinä tapauksessa kannattaa ottaa testiin sadun suosittu resepti.

15 Min + Leipien Kohotus 1½ H Ja Paistaminen 2 H.


Leipä oli todella vaivaton ja helppo valmistaa lastalla sekoitellen. Kannattaa kokeilla piimän sijaan, vaikka piimälläkin tulee hyvä. Seitankinkku sopii loistavasti saaristolaisleivän päälle, mutta itse mutustelen leivän mieluiten vegekaupassa myytävän vianan savutofun kanssa.

Saaristolaisleipä Sopii Hyvin Myös Joulupöytään.


Perinteisen saaristolaisleivän haastaja on nopeasti tehtävä peltisaaristolaisleipä, joka kohotetaan leivinjauheella. Leivät on ihanan helppo tehdä, eikä taikinaa tarvitse edes vaivata. Voit tarjoilla leivän myös joulun kalojen kanssa.

Ei Se Ole Ihmekään, Koska Näin Ihana Leipä On Lopulta Helppo Valmistaa.


Leikkaa tumma ja maltainen saaristolaisleipä siivuiksi. Tätä ruokatoimittaja satu koiviston reseptiä kannattaa kokeilla! Se on niin herkullista ja helppoa, joskin hieman pitkäkestoinen valmistaa.