Helppo Nyhtöpossu

Helppo Nyhtöpossu. Nyhtöliha on hitaasti ylikypsytettyä lihaa, jota revitään pieneksi silpuksi haarukalla tai käsin. Sitä kannattaakin valmistaa isompi satsi kerralla ja vaikkapa pakastaa osa.

Näin Teet Pulled Porkia – K-Ruoka
Näin Teet Pulled Porkia – K-Ruoka from www.k-ruoka.fi

Toista samaan tapaan vielä kaksi kertaa. Nyt on tehty nyhtöpossu helposti. Suhdelukuja voi muuttaa maun mukaan.

Tämä Ruoka On Ollut Viikolla Pelastus, Koska Sitä Pystyy Syömään Kiiressä Leivän Päällä Ja Salaatin Kera.


Nyt on tehty nyhtöpossu helposti. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Uunissakin nämä onnistuvat vallan mainiosti, mutta haudutuspata on sikäli helpompi, että siitä neste ei juurikaan haihdu, eli ruoka on kypsyessään täysin huoltovapaa jopa toistakymmentä tuntia.

Jätä Sipulit Ja Maustepippurit Pois.


5,0 (2 arviota) useita tunteja (josta 15 min aktiivista) 6 annosta. Pulled porkia valmistetaan eri tavoin ympäri maailman. Niiden laittaminen on entistäkin helpompaa, kun hankimme haudutuspadan.

Nosta Possu Padasta Pois Ja Siiviloi Liemi.


Ihanan mehevän pulled porkin voi syödä. Hiero kuivamausteseos lihan pintaan ja laita liha uunivuokaan tai kannelliseen astiaan jääkaappiin. Tarjoa nyhtöpossu lämpimänä tai haaleana.

Hauduta Lihaa Kannen Alla Noin 5 Tuntia.


Isosta satsista nyhtöpossua kannattaa pakastaa muutama annos. Helppo nyhtöpossu eli pulled pork hautuu ihanan mureaksi uunissa. Mausta kookosöljyllä, kookoskermalla, limetinlehdillä ja palmusokerilla.

Pitaleivän Sisällä Maistuvat Kahteen Kertaan Maustettu Nyhtöpossu, Harissahummus Ja Maukas Kaalisalaatti.


Tämä ruoka on älyttömän helppo valmistaa, sillä ainekset vain sekoitetaan vuoassa ja uuni hoitaa loput. Ostin 1,5kg possunniskaa ja valmistin meille pulled porkia, eli nyhtöpossua. Suhdelukuja voi muuttaa maun mukaan.