Luumu Kerma Rahka Jälkiruoka

Luumu Kerma Rahka Jälkiruoka. Koristele vadelmarahka tuoreilla vadelmilla ja vadelman lehdillä. Rahkat lusikoidaan päällekkäin annosmaljoihin ja jälkiruoka on valmis.

Luumuinen Pipariunelma - Reseptit - Maaseudun Tulevaisuus
Luumuinen Pipariunelma - Reseptit - Maaseudun Tulevaisuus from www.maaseuduntulevaisuus.fi

Luumurahka on helppo ja maistuva joulun jälkiruoka. Sekoita rahka ja reilu puolet marmeladista toisessa kulhossa. Kaksi rahkaa sopivat hyvin yhteen.

Jälkiruoka Kannattaa Annostella Valmiiksi Pieniin Annoskulhoihin Tai Vaikka Kahvikuppeihin Jääkaappiin Tekeytymään.


Ihanimman lopputuloksen saat, kun keität luumusoseen itse. Rahkat lusikoidaan päällekkäin annosmaljoihin ja jälkiruoka on valmis. Vaahdota vispikerma ja sekoita joukkoon maitorahka.

Kaksi Rahkaa Sopivat Hyvin Yhteen.


Luumurahkan valmistus on yksi joulun rutiineja, se on helppo ja riittoisa jouluinen jälkiruoka, joka ei ole liian raskas syötäväksi jouluaterian pääteeksi. 1 prk (200 g) valio maustettua rahkaa vanilja. Kaupasta saa jo ihan hyvää mansikkaa ja hinta alkaa lähestyä lompakkoni mukavuusaluetta.

Onko Oma Suosikkisi Kenties Pirteä Marjarahka Tai Pääsiäisen Juhlapöydästä Tuttu Pasha, Joka Saa Makunsa Kirpeästä Sitruunasta?


Ainekset 2.5 dl kuohukermaa 300g (1 prk) luumumarmeladia 250g maitorahkaa 2 tl vaniljasokeria 2 rkl sokeria suklaarouhetta ohje vatkaa kerma vaahdoksi. Luumut ovat erittäin makeita, joten mitään. Kerma (32) herkullinen ja nopeastivalmistuva jälkiruoka.rahkaa 150g.

Tarkista Makeus Ja Lisää Sokeria Tarvittaessa.


Luumurahka on loistavaa ihan sellaisenaan, mutta jos seuraksi viitsii edellisenä päivänä tehdä rommiluumuut, niin nousee jälkkäri aivan uudelle uskomattomuuden tasolle. Lisää loppu marmeladi ja kääntele luumurahka raidalliseksi. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Vatkaa Kerma Sokereiden Kanssa Vaahdoksi.


Lisää toiseen luumumarmeladi ja toiseen piparkakkumurut ja rommi. Yhdistelmä muistuttaa maultaan hieman keksipohjaista. Vaahdota vispikerma, voit jättää vaahdon notkeaksi, ei liian kovaksi.