Patonki Resepti. Alusta taikina jauhoilla kimmoisaksi, mutta pehmeäksi. Levitä pohjan päälle oliiviöljyllä kostutettua salaattisekoitusta.
Patonki (Tummempi) - Resepti | Kotikokki.net from www.kotikokki.net
Lisää suola ja sokeri ja makuaineet. Kauli taikina neljään osaan ja kääri jokainen osa rullalle kuin pitkänkapea rullatorttu, nypi päät kiinni. Lisää jauhoseos ja sekoita hyvin.
Nostata Taikina Hyvin Kulhossa Liinalla Tai Muovilla Peitettynä.
Lisää jauhoseos ja sekoita hyvin. Kinuskikissa ei voi ottaa kunniaa eikä myöskään vastuuta reseptin sisällöstä. Lisää jauhoja vähitellen niin, että taikinasta ei tule liian kova.
Muotoile Patongeiksi, Nosta Mieluiten Patonkipellille Ja Tee Pintaan Viillot Terävällä Veitsellä.
Rapeat patongit murenna hiiva kulhoon. Halkaise patonki pituussuunnassa ja puolita sen jälkeen vielä kahteen yhtä suureen osaan. Kotikokista löydät ohjeet siihen, miten patonki valmistetaan.
Alusta Sekaan Loput Vehnäjauhot, Lisää Alustamisen Loppuvaiheessa Öljy.
Broileripanini on ruokaisa eväs, kokeile myös perinteistä kanapatonkia. Sekoita ja lisää loppu vesi. Halkaise patonki ja voitele molemmat puoliskot voilla.
Kauli Taikina Neljään Osaan Ja Kääri Jokainen Osa Rullalle Kuin Pitkänkapea Rullatorttu, Nypi Päät Kiinni.
Kohota lämpimässä paikassa puolisen tuntia. Lisää marjat ja paina patonki tiiviisti kiinni. Patonki rapeakuorinen patonki maistuu sellaisenaan tai haluamillasi täytteillä koottuna.
Tämä Patonki Onnistuu, Vaikkei Leipomiskokemusta Paljon Löytyisikään.
Tuoreet ja rapeat patongit palkitsevat kotileipurin. Leikkaa juusto viipaleiksi ja pane salaatin päälle. 3 tuntia, mutta itse taikinan pyöräyttää alle puolessa tunnissa.