Pitaleipä Ohje. Tuore itse leivottu pitaleipä on niin ylivoimainen kaupan hyllyltä löytyviin känttyihin verrattuna, että ensimmäisen leivontakerran jälkeen pitaleipä on aina tehtävä itse. Anna leipien kohota leivinliinalla peitettynä lämpimässä paikassa puolisen tuntia.
Voita Ja Suolaa: Pitaleipä from voitajasuolaa.blogspot.com
Sekoita joukkoon vehnäjauhot vähän kerrallaan. Halkaise lämmin pitaleipä (ahkera leipoo itse, laiskempi turvautuu kaupan valmiisiin), voitele leipä kauttaaltaan hummuksella, lado pohjalle reilusti rapsakkaa salaattia, sitten pannulla pikaisesti paistettua ja maustettua härkistä (myös. Pitaleivän paistamisen niksi on siinä että uunin pitää olla tosi kuuma ja leivän alla on oltava jauhoja jotka estävät sen tarttumisen leivinpaperiin, leipä otetaan uunista heti kun se on pullistunut.
Täytetty pitaleipä kätkee sisäänsä paistettua jauhelihaa tai broilerinsuikaleita, salaatinlehtiä ja tomaattiviipaleita. Paista alimmalla tasolla 5 minuuttia pitaleipiä. Lupasin tehdä siskolle pitaleipä illanistujaisiin ja tää vaikuttaa herkulliselta ohjeelta.
Lämmitä Vesi Reilusti Kädenlämpöiseksi (42°C) Ja Kaada Kulhoon.
Lisää mukaan oliiviöljy ja suola. Anna seoksen turvota 5 minuuttia. Sinun täytyy olla kirjautunut käyttäjä voidaksesi tallentaa reseptejä.
Lisää Leivinjauhe, Suola Ja Juustokuminan Siemenet.
Sekoita keskenään jauhot ja hiiva. Lisää suola, sokeri ja jogurtti. Tuore itse leivottu pitaleipä on niin ylivoimainen kaupan hyllyltä löytyviin känttyihin verrattuna, että ensimmäisen leivontakerran jälkeen pitaleipä on aina tehtävä itse.
Pitaleipä Luokitellaan Ohutleiväksi (Flatbread), Joiden Joukkoon Kuuluvat Myös Esimerkiksi Suomalainen Rieska, Meksikolainen Tortilla, Italialainen Focaccia Ja Intialainen Roti.
Kohota leivinpaperin päällä uunipellillä noin 15 minuuttia. 2 pkt(à 450 g) pirkka hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita. Jos tasku ei vieläkään nouse, nosta uunin lämpötilaa seuraaville.
Lisää Lämpöinen (+42 Astetta) Vesi Ja Sekoita Nopeasti.
Paista uunin keskitasolla 225 asteessa noin 15 minuuttia. Vaivaa taikinaa kunnolla, että siihen tulee sitkoa. 2½ dl vettä (42'c) 1 pss (11g) kuivahiivaa 2 tl psylliumia 1 tl himalajan hienoa suolaa 2 rkl hunajaa