Ruis Mustikka Jälkiruoka

Ruis Mustikka Jälkiruoka. Mittaa puolukat, hillosokeri ja vesi kattilaan. Aineksia ei ole paljon, mikä tekee valmistuksesta todella sujuvaa.

Makuja Mustikasta | Leivonta Ja Ruoanlaitto | Mustikkapiirakka | Mustikkajälkiruoat – K-Ruoka
Makuja Mustikasta | Leivonta Ja Ruoanlaitto | Mustikkapiirakka | Mustikkajälkiruoat – K-Ruoka from www.k-ruoka.fi

Ruis ja mustikka ovat perinteinen suomalainen makupari. Laihian mallas oy länsitie 372 66400 laihia p. Suomalaisen metsän mustikka, sisältää paljon vitamiineja ja maistuu herkulliselta!

Alkupala Jälkiruoka Juoma Kastike Keitto Tai Liemi Leivonnainen Lisuke Pääruoka Salaatti Välipala Voileip.


Perinteinen ruismarjapuuro sopii hyvin kalevalan päivän teemaan. Paista piirasta 200 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Rapeat hapankorppumurut tuovat jälkiruokaan suutuntumaa ja ihanan rukiista makua.

Lisää Hiivavesiseokseen Jauhoja Pikkuhiljaa Aluksi Haarukalla/Nuolijalla Sekoittaen Ja Lopuksi Kädellä Vaivaten.


Vuonna 1811 rakennetussa päärakennuksessa ja laajennusosissa on ruokailutilat 260 henkilölle ja kokoustilat noin 285 henkilölle. Tämä jälkiruoka ei ole ehkä tunnetuin, mutta se on perinnejälkiruoka suomessa. Mä tykkään tehä kiisselin 1/1 suhteella, eli samanverran sattumia kuin nestettä.

Nopea Jälkiruoka Valmistuu Mascarponesta, Appelsiinista, Kermasta Sekä Kinuskikastikkeesta (Tai Kondensoidusta Maidosta).


Laihian mallas oy länsitie 372 66400 laihia p. 06 475 2111 fax 06 476 2555 mallas@laihianmallas.fi. Kokeile jäätelöreseptejämme ja valmista esimerkiksi jouluinen piparitaikinajäätelö.

Rukiinen Ruis Ja Makea Mustikka Sopivat Lipeäkalan Kanssa Todella Hyvin.


Täältä löydät lisää yhteishyvän kokoamia vinkkejä pikkujoulun tarjottaviin. Ruissipsit pehmenevät nopeasti, joten ne kannattaa täyttää vasta juuri ennen tarjoilua. Hyvä jälkiruoka päättää aterian, ei makeaa kuitenkaan liikaa.

Rakastan Reseptejä, Jotka Eivät Ole Liian Monimutkaisia.


Lisää veteen kuivahiiva, porkkanasose, siirappi, kaurahiutaleet ja suola. Mustikoita löytyykin vielä hiukan pakkasesta, joten kiitos ohjeesta! Valmistin puuron pakastemustikoista ja vatkasin sen jäähtyneenä sähkövatkaimella.