Rullakebab Ohje. Tästä on vuosia kun olen viimeksi syönyt rullakebabia, ja jostain syystä se on pyörinyt mielessä hartaasti. Tässä reseptissä se valmistetaan alusta loppuun itse ja tunnetusti tällöin lopputulos on maukkain!
Rullakebab • Meeat from meeat.co
Levitä levylle kebabkastiketta ja sen päälle kebab suikaleita levitä juustoraaste ja paista keskitasolla 250 asteessa noin 8 minuuttia. Keitä pasta pussin ohjeen mukaan, voit valita minkä muotoista haluat. Paista 225° n.10minuuttia tai, kun pinta saa kauniin ruskean värin.
Alkuperäinen Rullataikinan Ohje Kuuluu Juuso Mattila Vartiaiselle, Olen Sitä Himpun Verran Muuntanut Käyttämällä Osan Jauhoista Ruisjauhoja Saadakseni Enemmän Makua Ja Vähän.
Katso tämä ja tuhannet muut reseptit. 20ml pirkan aromisuolaa (suolapitoisuus tällä 1.6%) Kauli tai taputtele taikina uunipellin kokoiseksi pizzapohjaksi tai pyöreiksi pizzapohjiksi.
Alkuperäinen Rullataikinan Ohje Kuuluu Juuso Mattila Vartiaiselle, Olen Sitä Himpun Verran Muuntanut Käyttämällä Osan Jauhoista Ruisjauhoja Saadakseni Enemmän Makua Ja Vähän Kuitupitoisuuttakin Tavaraan :).
Jaa taikina neljään osaa lusikalla leivinpaperille. Tästä on vuosia kun olen viimeksi syönyt rullakebabia, ja jostain syystä se on pyörinyt mielessä hartaasti. Sekoita joukkoon muut ainekset ja vaivaa taikinasta kimmoisaa.
Mehukas Pizzapötkylä On Täydellinen Tarjottava Vaikkapa Illanistujaisiin.
Tässäpä loistava ohje kebablihan valmistamiseen kotona ja valmis tuote on hyvää ellei parempaa kuin turkkilaisten liikkeessä, ei muuta kuin uuni lämpiämään. Mikäli ohje ei ole vhh, on siitä maininta ei vhh ohjeen perässä Mehevän maukkaaseen rullakebabiin käytetään kolmea kaalia:
Levitä Levylle Kebabkastiketta Ja Sen Päälle Kebab Suikaleita Levitä Juustoraaste Ja Paista Keskitasolla 250 Asteessa Noin 8 Minuuttia.
Klikkaa kuvan alla tai yläpuolella olevaa ohjeen nimeä, niin kyseisen kuvan ohje aukeaa. Levitä taikina ympyrän moitoiseksi letuksi. Joskus ajat sitten facebookissa joku oli tehnyt rullakebabia ja ajattelin itsekin kokeilla.
Alkuperäinen Ohje On Täällä, Tein Pohjan Juuri Ohjeen Mukaan, Paitsi Käytin Pellavansiemenet Blenderin Kautta Niin Ne Myös Sulaa Vatsassa.
Tortilla, liha ja juusto paahdetaan nopeasti uunissa, jonka jälkeen lisätään tuoreet. Jos rullakebab olisi keksitty suomessa keskellä kauneinta syyskuuta, niin se voisi näyttää ja maistua samalta kuin tämä resepti, arveli reseptin kehittäjä, mm. Joskus ajat sitten facebookissa joku oli tehnyt rullakebabia ja ajattelin itsekin kokeilla.