Sienikeitto Suppilovahvero. Mausta keitto suolalla, pippurilla ja kermalla. Sienikeitto kuivatuista sienistä on maukas valmistettava.
Viikonloppukokki: Samettinen Sienikeitto Suppilovahveroista from viikonloppukokki.blogspot.com
Puristele sen jälkeen sienet kuivaksi , ota vesi talteen. Kuullota sieniä ja sipulia kattilassa öljyssä timjamin kanssa 10 minuuttia. Ripottele pinnalle vehnäjauhoja ja kääntele ne sienten joukkoon.
Toki Voit Hyödyntää Myös Pakastettuja Tai Kuivattuja Sieniä.
Pistä kuivatut sienet likomaan 2 dl vettä ja anna liota n 2 tuntia. Sekoita ranskankerma ja 2/3 juustoa raastettuna. Sienikeitto kuivatuista sienistä on maukas valmistettava.
Katso Tämä Ja Tuhannet Muut Reseptit.
Sienikeitto on tyypillinen syksyn ruoka, mutta kaupoista löytyy tuoreita sieniä ympäri vuoden. 1 iso (150 g) sipuli. Onneksi kaappiin on kuivatettu suuri määrä sieniä, joten useampi keitto odottaa vielä valmistumistaan.
Lisää Vehnäjauhot Ja Anna Rasvan Imeytyä Jauhoihin.
Silppua sienet ja sipuli pieniksi. Lisää joukkoon voi ja sipuli. Lisää loppu vesi, fondi, mustapippuri ja balsamiviinietikka.
Pilko Sienet Kattilaan Ja Kypsennä Niitä Sen Verran, Että Sienistä Irtoava Neste Haihtuu.
Lisää liemi, sokeri, mustapippuri ja lehtipersilja. Lisää liemi, kerma ja juusto. Samaa reseptiä voi käyttää moniin erilaisiin sieniin.
Vastaleivottujen Sämpylöiden Kanssa Soppa On Myös Mainiota Arkiruokaa.
Lisää voi, hienonnettu sipuli ja kuullota muutama minuutti. Ripottele päälle jauhoja ja sekoita. Kuullota sipuleita miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia.