Tallimestarin Jälkiruoka

Tallimestarin Jälkiruoka. Kiisselin pohjaksi sopivat marjamehu tai joulusta jäänyt glögijuoma. Sitruunakiisseliä tallimestarin tapaan (a+, l, m, vv) viikuna.

130 Jälkkäreitä Ja Välipaloja Ideas | Jälkiruoka, Herkut, Jälkiruoat
130 Jälkkäreitä Ja Välipaloja Ideas | Jälkiruoka, Herkut, Jälkiruoat from nl.pinterest.com

Anna kiehahtaa ja mausta kanelilla, sokerilla ja sitruunamehulla. Kiisseli tallimestarin kiisseli resepti ainekset ohjeet 30 min tallimestarin kiisseli 6 annosta 10 dl vettä 5 dl karviaisia 2 dl sokeria 4 rkl perunajauhoja 1/2 dl vettä 1 tl vaniljasokeria päälle 3 kpl ruisleipäviipaletta (raastettuna) 3 rkl voita (luomu) 1/2 dl sokeria 2 rkl kaakaojauhetta tarjoiluun 1 dl kuohukermaa (vaahdotettuna) kiehauta vesi ja lisää karviaiset. Suurusta pieneen vesimäärään sekoitetuilla perunajauhoilla.

Jos Käytät Raparperiä Pese Hyvin Ja Pilko Pieniksi.


Vastakeitetty, nipinnapin jäähtynyt mansikkakiisseli, joka nautitaan jääkylmän kermamaidon kera. Tarjoa raparperikiisselin kanssa pehmeäksi vaahdotettua kermaa ja vaniljakastiketta. Sen tiedetään olleen muun muassa taitelija pekka halosen lempijälkiruoka.

Nautitaan Heti Vaniljakastikkeen Tai Jäätelön Kera.


Jälkiruoka (2) muut vinkit (4) pääruoka (6) blogiarkisto 2016 (1) joulukuuta (1) Anna kiehahtaa ja mausta kanelilla, sokerilla ja sitruunamehulla. Ennen se oli suuri helpotus arjen makeanhimoon ja syntyi kotona aina löytyvistä aineksista:

Maailmassa On Monia Kiisseleitä, Ja Kaikista Suosituin On Mansikkakiisseli.


Jäähdytä ja annostele jouluvanukkaan pinnalle. Lisänä ja piristyksenä kiisselin kanssa voi nautiskella joko satokauden tai pakastettuja marjoja. Sekoita keskenään munakeltuaiset ja sokeri tasaiseksi tahnaksi.

Tarjoa Loppu Kiisseli Riisipuuron Kanssa.


Kiisselit ovat hyviä, mutta ne täytyy tehdä oikein! Aiheet luumukiisseli luumusoppa kiisseli luumu. Kokoelmassa ei ole vielä sisältöä, mutta ei hätää!

Myös Maito Täydentää Ja Pehmentää Varsinkin Happamista Marjoista Valmistettua Kiisseliä.


Sitruunakiisseliä tallimestarin tapaan (a+, l, m, vv) viikuna. Lisää lämmin maito vähitellen seokseen koko ajan sekoittaen. Kuumenna mehu, vesi ja marmeladi kattilassa.