Blinitaikina Ohje

Blinitaikina Ohje. Blinitaikina vaatii aikaa, mutta parhaimmillaan se takaa kuohkeat blinit. Perinteisten blinien herkullinen maku perustuu tattarijauhoihin sekä valmistustapaan, jossa paksu lettutaikina käytetään hiivan avulla.

Perinteiset Blinit | Maku
Perinteiset Blinit | Maku from www.meillakotona.fi

Jos aika vain sallii, taikina kannattaakin tehdä valmiiksi jo edellisenä päivänä ja antaa sen nousta. Perinteiset blinit, nuo talven rakkaat klassikot! Tattarijauhot ja hapattaminen saavat aikaan blineille ominaisen kuohkeuden.

Tattarijauhot, Hapattaminen Ja Maltillinen Paistaminen Toimivat.


Tattarijauhot ja hapattaminen saavat aikaan blineille ominaisen kuohkeuden. Venäläiset blinit ovat tirisevän kuumia ja pinnaltaan rapeita. Jos teet blinejä pääruoaksi, tee taikina puolitoistakertaisena tai tuplaa se) 3 dl täysmaitoa.

Myös Olutta Lisätään Taikinaan Maun Vuoksi Sekä Antamaan Rapeutta.


Nyt nautitaan ohukaisten venäläisiä sukulaisia blinejä moderneilla täytteillä. Tarjoa blinit vatkatun smetanan, hienonnetun sipulin ja mädin kera. Blinitaikina saa tyypillisen makunsa, kun juuren annetaan hapantua yön yli.

Perunablinit Tai Oikeastaan Perunalettuset Tehdään Keitetyistä, Kuumina Soseeksi Puserretuista Perunoista, Vehnäjauhoista, Kananmunista Ja Turkkilaisesta Jogurtista.


Blinitaikinan voi paistaa myös vohvelipannulla. Suomen bocuse d’or edustaja, food camp finlandin keittiömestari mikko. Tarjoa kasvisruokailijalle blinien kanssa sienisalaattia ja maustekurkkua.

Blinien Reseptiin Saatiin Ohjeistusta Täältä.


Silloin blinit eivät ole kylläkään enää gluteenittomia. Pikablinien taikina on heti paistovalmis. Peitä taikinan astia liinalla tai kelmulla, kun laitat taikinan kohoamaan.

Sekoita Kuivat Aineet Piimäseoksen Joukkoon.


Blinitaikinan esivalmistelut kannattaa tehdä jo edellisenä iltana, tosin myös aamulla valmistettu taikina ehtii mainiosti illan herkutteluihin. Jätä taikina huoneenlämpöön muutamaksi tunniksi. Valmista blinitaikina ajan kanssa hapattaen, tai jos blininhimo iskee yllättäen, valmista pikaisesti valmistuva taikina.