Paras Pulled Pork Resepti

Paras Pulled Pork Resepti. 1/2 rkl sambal oelek chilitahnaa. Pulled porkin tekemisessä on useita koulukuntia.

Pulled Pork | Poppamies
Pulled Pork | Poppamies from www.poppamies.fi

Suhdelukuja voi muuttaa maun mukaan. Sitten voit tehdä possun kahdella tapaa: Pulled pork saa muhia uunissa vähintään kuusi tuntia, tai vaikka yön yli.

Laita Possu Uunipataan Rasvapuoli Päälle Päin.


Ollaan näitä herkuteltu useamman kerrankin ja toimii hyvin. Possu kypsennetään hajoavan mureaksi ja tarjotaan leivän välissä. Pulled pork eli kotoisasti nyhtöpossu syntyy ylikypsäksi haudutetusta porsaan niskasta.

Sitten Voit Tehdä Possun Kahdella Tapaa:


Pulled pork eli nyhtöpossu voitaisiin kruunata vuoden ruokalajiksi. Kun kypsä pulled pork on hieman jäähtynyt, revi lihat ohuiksi säikeiksi, sekoita joukkoon haudutuslientä, loput maustekastikkeesta sekä sinappia ja ketsuppia. Ruokapankin ohjeita löytyy tästä esim.

Pulled Pork Saa Muhia Uunissa Vähintään Kuusi Tuntia, Tai Vaikka Yön Yli.


Coleslaw on siis amerikkalainen, majoneesipohjainen kaalisalaatti, joka maistuu grillilihan, kalan tai vaikka burgeripihvien kaverina. Silti liha on paras kaikista eineksistä. Leikkaa lihasta nahka ja ylimääräinen rasva pois.

Rakenteesta Tulee Hieman Teollinen Fiilis.


Sekoita kuivat mausteet keskenään ja hiero seos lihan pintaan. Liha muistuttaa silputtua joulukinkkua, ei niinkään riivittyä pulled porkia. Helppo tehdä ja helposti saa muunneltua uusia täytteitä.

Itämaista Säväystä Saat Lisäämällä Mausteseokseen Makeaa Soijakastiketta (1/2 Dl) Ja Riisiviinietikkaa (2 Rkl).


Pulled pork eli revitty possu tai nyhtöpossu on yksinkertaisuudessaan iso pala hitaasti kypsennettyä possun niskaa tai lapaa joka lopuksi revitään hienoiksi suikaleiksi. Yhdistä paprikajauhe, suola, grillimauste sekä mustapippuri. Pidä pataa uunissa noin neljä tuntia tai kunnes liha on ylikypsää.