Suppilovahvero Keitto

Suppilovahvero Keitto. ½ pkt (125 g) koskenlaskija sulatejuustoa. Kuori ja paloittele omena, ja lisää se juuripersiljan joukkoon.

Suppilovahverokeitto Sulatejuustolla | Maku
Suppilovahverokeitto Sulatejuustolla | Maku from www.meillakotona.fi

Sillloin kun ei ole tuoreita sieniä saatavilla, niin kuivatuista voi valmistaa myös maukkaan suppilovahverokeiton. Kuori ja paloittele omena, ja lisää se juuripersiljan joukkoon. Sekoita jauho ja voi haarukalla (roux) ja suurusta keitto.

Herkullinen Suppilovahverokeitto Sopii Niin Arkeen Kuin Juhlaan!


Suppilovahveroita voi kerätä pitkälle syksyyn saakka ja niistä tehty keitto on klassikko. ½ pkt (125 g) koskenlaskija sulatejuustoa. Hienonna sienet, sipuli ja lehtiselleri.

2 Kanafondipalaa Tai Kanaliemikuutiota (Tai Kasvisliemikuutioita)


Suppilovahverokastike sopii yhtä hyvin niin pastan kuin perunankin kanssa. Kotikokista löydät ohjeet siihen, miten suppilovahverokeitto valmistetaan. Suppilovahverokeitto, viikon ruokalista® sekä yli 4000 muuta herkullista ja testattua reseptiä osoitteessa hellapoliisi.fi.

Sieniä On Tänä Syksynä Ollut Enemmän, Kuin Aikoihin.


Lisää suppilovahverot ja paista niitä niin kauan että vesi on haihtunut. Suppilovahverokeitto (2 annosta) ½ l suppilovahveroita (tai muita sieniä) pieni sipuli. Suppilovahverot halkaistaan ennen käyttöä, jotta jalan sisään varisseet roskat saadaan pois.

Reilu Litra Suppilovahveroita (Tuoreita Tai Jäisiä) 2 Porkkanaa.


Lisää kasvisliemi, roseepippurit ja kiehauta. Tuoreita odotellessa viimesyksyiset kuivatut vahverot päätyvät kermaiseen keittoon kera koskenlaskijan. Kuumenna kattilassa öljyä ja kuullota sipuleita muutama minuutti.

Tarjoa Keiton Kanssa Tuoretta Leipää.


Lisää sieniä täytyy ehdottomasti lähteä hakemaan, kyllä oli niin hyvää. Katso tämä ja tuhannet muut reseptit. Hienonna sipuli ja valkosipuli pieneksi silpuksi.